Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nagyker Áron Akarsz Vásárolni?

Mit szólnál ahhoz, hogyha a háztartásodban lévő tisztítószereket, papírárukat úgy tudnád megvásárolni, hogy nem kell otthonról kimozdulj és feleslegesen cipekedj, pénzt költs a tömegközlekedésre?
Mit szólnál ahhoz, hogyha ezeket a termékeket egyenesen házhoz vinnék helyetted? Mit szólnál ahhoz, hogyha ezeket a termékeket az ország legolcsóbb boltjában vehetnéd meg?
Tetszik az ötlet? Mire vársz még? Nézd meg webáruházunkat, ahol mindezt megvalósíthatod! Több száz termék, több tucat kategória, többféle házhoz szállítási mód! Kell ennél több?
Igen? Na jó, akkor van még egy ötletünk! Ha az országban fellelhető legolcsóbb árak mégsem felelnek meg a számodra, igényelj tőlünk Nagykereskedelmi Kódot!
Hát az meg mi? - teszed föl jogosan a kérdést.
Elmagyarázom: Egy bizonyos előfizetési díj ellenében - bruttó 6500 Ft - kiállítunk számodra egy olyan kódot, amelyet felhasználva a vásárlásaid során, nagyker áron vásárolhatsz a webáruházunkból. Mit jelent ez pontosan? A webáruházunkban feltüntetett árakhoz képest 20%!!! engedményt adunk terméktől, kategóriától, darabszámtól függetlenül! Hogy meddig érvényes? A kapott kód ezért az árért 30 teljes napig, korlátlan számú vásárláshoz használható fel. A lejárat előtt felvesszük veled a kapcsolatot, hogy időben megújíthasd az előfizetésed. Természetesen több hónapot is lehet kérvényezni ez csak tőled függ.

A Nagykereskedelmi Kóddal kapcsolatosan az ugyfelszolgalat@olcsonmoss.com e-mail címen érdeklődhetsz.

Köszönjük, hogy elolvastad ajánlatunkat!

Wash N´ Gold Webáruház – Tisztítószer Házhozszállítás

Keresés