Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GY.I.K.

GY.I.K.


GY
akran Ismételt Kérdések!

 

 
  • Nem szeretném az ajánlói programot igénybe venni, akkor is vásárolhatok?

​Igen. Webáruházban történő vásárlás nincs az affiliate (ajánlói programhoz)  lehetőséghez kötve. Bárki adhat le rendelést regisztráció nélkül is. 
 

  • Minden termék raktáron van?

Nem. Egyes termékek a kedvező ár fenntartása miatt külső raktárról érkeznek. Ezért előfordulhat átmeneti készlethiány. Áru hiány esetén a már megrendelt terméket pótoljuk, ugyan olyan vagy jobb minőségű termékkel. Ilyen esetben mindig értesítünk és + bónusz összeget adunk ajándékba amit levásárolhatsz. 
 

  • Regisztráltak alám, de nem látom webirodámban, miért?

​Webirodában hozott féliratkozóknál azok a személyek láthatóak akik regisztrációkor hozzájárultak a hírlevélhez, és kipipálták ezzel elfogadták az adatkezelési feltételeket.
Ha rendelést adnak le, láthatóak lesznek, és a jutalék is jóváíródik azoknál is akik ehhez nem járultak hozzá.
 

  • ​Mennyi idő a szállítás?

GLS futárral 2-3 munkanap, FÁMA futárral 4-7 munkanap a szállítási idő.
 

  • Hogyan kapom meg jutalékom?

A hozott rendelések kifizetése pillanatában, webirodádban automatikusan jóváíródik az aktuális jutalék. Naprakészen nyomon követhető, és bármikor levásárolható vagy lehet kérni kifizetést. 
 

  • Kell e adóznom a jutalék után? 

Csak abban az esetben ha kifizetést kérsz. Regisztrálók nem alkalmazottai az áruháznak ezért a Magyar jogszabályok szerint kel adózni. Kifizetés számla ellenében történik. 
Levásárlás esetén adómentes a jutalék. Amennyiben a hozott jutalékot webáruházunkban levásárolod nem kel fizetni adót. 100%-ban levásárolható.
 

  • Hol találom a saját ajánlói linkem?

videó segédlet